Liikuntarajoitteisten ratamoottoripyöräilyn maailmanmestari 2017 Ulla Kulju on rikkonut rajoja ja toteuttanut haaveitaan. Hän on kääntänyt vammansa vahvuudeksi ja tehnyt moottoriurheilun historiaa, mutta se ei olisi ollut mahdollista ilman tukijoukkoja.

– Olen onnekas, koska minulla on hyvä työpaikka ja mahtavat tukijoukot vauhdittamassa urheilu-uraani. Haluan nyt antaa tukeni tytöille, joilla on paljon huonommat lähtökohdat. Siksi lähdin mukaan Mestarit tekee hyvää -haasteeseen.

Kulju on lahjoittanut voittoon vieneet ajohanskansa nimikirjoituksin varustettuna huutokaupattavaksi Kapualle. Huutaja saa myös omakseen valokuvan Kuljusta ja hanskoista tositoimissa Le Mansin radalla. Kulju on ensimmäinen naiskuljettaja, joka on ponnistanut pyörätuolista road racing -maailmanmestariksi.

– Näillä hanskoilla on puristettu maailmanmestaruus ja taustalla on iso määrä työtä, sisua ja unelmia. Sen pitää näkyä myös huutohinnassa, että saadaan kerättyä komea potti hyvän asian puolesta. Lähtöhinta saa olla kolmenumeroinen, mutta koska omatkin tavoitteet ovat korkealla, niin nelinumeroiseen tähdätään.

Mestarit tekee hyvää -kampanja käynnistyy Kuljun lahjoituksella. Hän haastaa seuraavaksi mukaan moninkertaisen maailmanmestarin.

– Haastan mukaan Tommi Mäkisen, joka on pitkäaikaisimpia suosikkejani moottoriurheilussa. Tommi on rallimaailman legenda ja Big Boss, ja hänessä on samanlaista suomalaista sisua kuin itsessäni.

Mestarien haastekampanja on osa Kapua 2018 Malawi -keräyksen varainhankintaa. Huutokaupasta saadut rahat annetaan lyhentämättöminä keräykseen.

Lue lisää Mestarit tekee hyvää -kampanjasta ja osallistu huutokauppaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top