KAPUA 2011-hankkeessa 15 suomalaista kerää varoja Nepalin luonnon ja ihmisten hyväksi. Hanke kulminoituu 4.11. alkavaan Nepalin matkaan, jonka aikana ryhmä pääsee tutustumaan avustuskohteisiin, joihin he ovat keränneet varoja, sekä tavoittelemaan maan korkeinta vaellushuippua Mera Peakia.

KAPUAn keräämät varat ohjataan WWF:n ja Väestöliiton yhteiseen hankkeeseen Nepalin maaseudulla. Terain alueen suuri väestönkasvu ja köyhyys ovat johtaneet lisääntyvään riippuvaisuuteen hauraista ja hupenevista luonnonvaroista. Perhesuunnittelulla on myönteisiä vaikutuksia köyhyyden vähenemiseen, naisten asemaan ja ympäristön tilaan.

Jokaisen kapuajan keräystavoite on euro jokaisesta metristä Mera Peakin huipulle, yhteensä siis 6462 euroa. Osallistujat maksavat itse matkakulunsa. Voit ohjata tukesi hankkeelle viereisen ”Lahjoita” linkin kautta.

Kapuajien varainkeruuideat ovat olleet todella kekseliäitä: on leivottu limppuja, virkattu perhosia, kiipeilty, myyty kirpputorilla, jumpattu sekä järjestetty lounaita ja elokuvailtoja. Myös yrityksiltä saatu tuki edesauttaa keräystuloksen saavuttamista.

Kapuajien matkaa voit seurata matkapäiväkirjasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top