KapuajatKiipeämällä Bolivian huipulle tuet kehitysmaiden tyttöjä ja naisia! Kapuassa vapaaehtoiset keräävät varoja kehitysyhteistyöhankkeisiin ja valloittavat vuoren. Seitsemäs päähanke, Kapua 2015 Bolivia kapuaa apua kehitysmaiden tytöille ja naisille.

Kapua kutsuu tavallisia, eri-ikäisiä suomalaisia kapuamaan apua. Kapua 2015 Bolivia -ryhmään haetaan henkilöitä, joita yhdistävät haave kiivetä vuorelle ja halu kerätä varoja kehitysmaiden tyttöjen ja naisten tukemiseksi.

Mukaan valitut kapuajat matkaavat syyskuussa 2015 Boliviaan, jossa he tutustuvat Planin avustuskohteisiin ja pääsevät näkemään, miten kerättyjä varoja käytetään. Tämän jälkeen ryhmä tavoittelee Huayna Potosin (6088m) huippua. Kapuajat keräävät varoja ja tiedottavat hankkeesta Suomessa vuoden ajan. Kapua 2015 Bolivia -tiimin tavoite on kerätä yhteensä 100 000 euroa suomalaisten järjestöjen tekemään kehitysyhteistyöhön.

Kapua 2015 Bolivia -hankkeen kumppanijärjestöinä toimivat Plan Suomi, Väestöliitto, Taksvärkki ry ja Kynnys ry. Kaikilla järjestöillä on useiden vuosien kokemus toimimisesta kohdemaissa ja ne toimivat yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Kokemus ja paikallistuntemus takaavat laadukkaan ja vaikuttavan kehitysyhteistyön.

Tutustu hakuohjeisiin, ja hae mukaan elämäsi seikkailuun 31.10.2014 mennessä!

2 ajatusta aiheesta “Kapua 2015 Bolivia käynnistyy – tule mukaan!”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top