Kapua 2024 Nepal

Matkalla Nepaliin

Tänään on 47 päivää lähtöön Kathmanduun ja Annapurnalle.

Huh, alkaa pikkuhiljaa tuntumaan totiselta todelta tämä matka!

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun tutustuttiin ensimmäisessä tapaamisessa viime vuoden lokakuussa Väestöliiton Väentuvalla. On ollut ilo saada olla tässä joukossa, vaikka omalta kohdaltani pari livetapaamista meni ohi, henkilökohtaisista syistä.

Matkanjärjestäjämme Aventuran viimeperjantaisen infon jälkeen on ollut vähän epätodellinen olo.  Täytyy myöntää: pikku paniikkikin on ollut tuloillaan. Onko kaikki varusteet hankittu, passi voimassa, varainkeruu millä mallilla, kaikki tiedot lähetetty matkanjärjestäjälle… Mitä muuta voisin vielä tehdä kartuttaakseni varainkeruukassaa…

Olen havainnut, että ihmisiä on vaikeaa sitouttaa viikon, kuukauden, välillä jopa muutaman päivän päässä oleviin tapahtumiin. Onneksi apuna on ollut ihanan aktiivinen konkarini Marja.

Marjan kanssa ideoimme kolmen liikuntatapahtuman syksyn. Näistä toinen on vuorossa ensi lauantaina 21.9., Lauttasaaren Urheilupuiston portailla. Kolmas tapahtuma on lokakuun lopulla Töölönlahdella! Ensimmäinen tapahtuma Lapinlahden puistossa elokuussa, vei parkourin maailmaan.

Lisäksi olen järjestänyt äänimaljarentoutuksia Väestöliiton tiloissa keväällä ja nyt jälleen syksyllä.

Seuraa tapahtumiani: https://www.facebook.com/kaija.kapuaa

Ryhmässä on tulossa Räntäkuntoon-haaste lokakuusta alkaen. Teatterilippuja tulee myyntiin, lakuja, kahvia ja teetä on myynnissä jatkuvasti…

Itsestäni tuntuu, että keräystavoite kyllä saavutetaan ennen vuoden loppua.

Varusteista koekäytössä ovat olleet merinoalusvaatteet ja -sukat. lämpimistä keleistä huolimatta. Lisäksi testiin ovat päässeet päiväreppu, kävelysauvat, vesirakko, LifeStraw-vesipullo…

Ja viimein myös vaelluskengät pääsivät ulos!! Niitä on nyt testattu märässä metsässä, suolla, savisella pellolla ja hakkuualueella. Ylä- ja alamäissä. Pitävät vettä, mistään eivät hiertäneet. Varvastossukauden jälkeen askel oli tosin vähän painavampi.

Vaelluksella jaksaminen on ollut mielessä paljon. Kuntoni on kohonnut uimalla, pyöräilemällä, lenkillä, pitkillä koirakävelyillä, sienestämällä ja marjastamalla. Ja sitä reppua kantamalla😊

Kesällä kävin Kreikan Vikos-kansallispuistossa vaeltamassa reilun 10 kilometrin reitin. Pohjoisen tytölle 40 plusastetta oli ehkä vähän liikaa, mutta suomalaisella sisulla menin enkä periksi antanut. Sipoonkorven kansallispuistossa teimme päivävaelluksen Kapua-kaverieni Sallan ja Mantan kanssa.

LIsäksi KAK (Kaikkien Aikojen Kapua) vaelluksineen odottaa syyskuun lopulla Nuuksiossa. Tarkoitus on kiertää tulevina vuosina kaikki Suomen kansallispuistot Kapuaan osallistuneiden kanssa.

Nyt vaan onnea ja tsemppiä meille kaikille pariin viimeiseen kuukauteen, sekä varainkeruuseen että kunnon kohotukseen!

HYVÄ ME !!!

Varainkeruutani voit tukea täällä

Kaija Kettunen

SUURI kiitos

<3  Kaija

18.9.2024 kaija_kettunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top