Rekisteriseloste

Henkilötietolaki on säädetty yksityisyyden suojan varmistamiseksi henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä

Kapua
Puh: +358 50 440 5534
info@kapua.fi
Y-tunnus: 2275017-9

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt

Kapuan henkilökunta

Rekisterin nimi

Kapuan käyttäjä- ja asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Kapuan käyttäjä- ja asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Kapuan toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää. Kapuan toimintaan liittyvät henkilöt luovuttavat tietonsa rekisterin käyttöön omalla suostumuksellaan liittyessään Kapuan osallistujiksi tai ns. “kapuajiksi”.

Rekisterin tietosisältö

Käyttäjärekisterin tiedot vaihtelevat kunkin osallistujan kohdalla, mutta voivat sisältää seuraavat tiedot: Nimi, ikä, asuinpaikka, syntymäpäivä, profiilikuva ja muita osallistujan itsestään oma-aloitteisesti jakamaa tietoa.

Asiakasrekisterin tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tiedot käsitellyistä tilauksista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot saadaan Kapuan toimintaan liittyvien henkilöiden rekisteröityessä, asiakkaiden tilausten ja lahjoitusten yhteydessä.

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot on tallennettu tietojärjestelmään, joka on asianmukaisesti suojattu. Järjestelmän tietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan Kapuan tuntemat henkilöt, joilla on käytössään henkilökohtaiset tunnukset ja joilla on siihen työnsä puolesta oikeus.