Vivian Maunu

Olen mukana tukemassa nuorten ja vammaisten oikeuksia ja terveyttä edistävää työtä Nepalissa - lahjoita ja auta sinäkin!

Keräyslupa: RA/2020/1558
Tavoite: 5416€
Kerätty: 0.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 0%
Keräysmittari:
0/5 416
Ikä: 61
Ammatti: Lääkäri, työnohjaaja
Kotipaikka: Kangasala
Motto: Hidasta, kuuntele. Vaikuta siihen, mihin voit.
Oma viesti:

Opiskeluaikoina osallistuin välivuotta pitäessäni KVT:n ( Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry) kautta työleireille Bangladeshissa ja samassa yhteydessä matkustin tutustumaan opiskelijajärjestömme hyväntekeväisyyskohteeseen Intiassa, Biharissa. Sieltä jatkoin Pohjois-Intiaan ja Nepaliin, missä häikäistyin Himalaja-vuoriston upeudesta. Nepalissa vierailusta jäi kytemään haave palata joskus sinne ja kavuta  Himalajan vuoristossa.

Työ- ja perhe-elämä ovat opiskeluaikojen jälkeen vieneet suuren osan käytettävissä olevasta ajastani. Kapua-hankkeesta kuulin ensimmäisen kerran tutulta kollegalta jokunen vuosi sitten ja kun nyt tänä syksynä silmiini osui Kapua 2024 Nepal -ilmoitus somessa ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Kapuassa yhdistyvät mahdollisuus toteuttaa kytemään jäänyt nuoruuden haave ja samalla tehdä hyvää arvojeni mukaisesti – kerätä varoja nuorten ja vammaisten oikeuksia ja terveyttä edistävään työhön Nepalissa. Syksyllä 2024 matkaamme Nepaliin tutustumaan työhön, jota keräysvaroilla tehdään ja vaellamme Annapurna Circuit -reitin.  Matkat tehdään täysin omakustanteisesti ja samalla sitoudutaan varainkeräykseen hyvään asiaan.

Keräyksen tuotto kanavoidaan Kapuan pitkäaikaisten kumppaneiden Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kautta luotettavasti perille kohteisiin. Tavoitteeni on kerätä on euro jokaisesta metristä vaelluksen korkeimmalle huipulle, eli yhteensä 5416 euroa.

Osallistu sinäkin – pienikin lahjoitus auttaa!

Scroll to Top