Veera Peltonen

Voit lahjoittaa myös tilisiirtona:
Saaja: Suomen Somalia-verkosto
Tilinumero: 5
Viite: (Huom. käytäthän viitettä, kiitos!)
Keräyslupa: RA-2018-1201
Tavoite: 1000€
Kerätty: 0.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 0%
Keräysmittari:
0/1 000
Ikä: 37
Ammatti: Palveluohjaaja
Kotipaikka: Tampere
Motto: It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewhere, would much rather you weren't doing. -Terry Pratchett
Oma viesti:
Hain mukaan Kapuamaan, sillä tässä yhdistyy auttaminen ja matkustaminen. Olen innokas matkustaja ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin. On oikein ihanaa, että tämän matkan aikana pääsee auttamaan toisia ihmisiä. Tällä kertaa varoja kerätään Somalian äideille äitiysterveyden parantamiseksi Suomen Somalia-verkoston kautta. Kapua lahjoitus on hyvä syntymäpäivälahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Me osallistujat itse maksamme matkamme Kilimanjaron huipulle (5895m) sekä muut osallistumisesta aiheutuvat kulut. Kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita, niin pienet kuin suuretkin. Lahjoittaa saa niin useasti kuin haluaa

Lahjoitushaaste: Hiukseni ulottuvat tällä hetkellä hieman olkapäitten alapuolelle eli parturien mukaan ne ovat pitkät. Tämä huomioiden seuraavanlainen haaste:
  1. *300€ kertalahjoitus -> Valitse minulle uusi hiusväri (ei rajoituksia värissä). Kirjoita kannustusviestiin, minkä väriseksi haluat minun hiukseni värjäävän. (Jos saman päivän aikana tulee useampi lahjoitus 300€ summalle, niin päähän tulee kaikki ehdotetut värit.) Kuvat prosessista jaetaan minun kapuamistani seuraavalla Facebookin sivulla.
  2. *500€ kertalahjoitus -> Saat valita hiusteni tulevan pituuden/mallin esimerkiksi siili tai kalju (ei rajoituksia pituudessa). Kirjoita pituus tai malli kannatusviestiin. Jos saman päivän aikana tulee useampi lahjoitus 500€ summalle, lyhenevät hiukset pidemmästä mallista lyhyimpään kuukauden inttervallilla. Kuvat prosessista jaetaan minun kapuamistani seuraavalla Facebookin sivulla.