Tuija Aro

Haluan tukea Guatemalan nuorten tulavaisuutta. Haluathan sinäkin. Lue lisää hankkeesta ja lahjoita!

Hanke: Oma Kapua 2025 Guatemala
Keräyslupa: RA/2021/1029
Tavoite: 2000€
Kerätty: 420.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 21%
Keräysmittari:
0/2 000
Ikä: 57
Ammatti: Apulaisprofessori, neuropsykologi, psykoterapeutti
Kotipaikka: Jyväskylä
Motto: Tulevaisuus on nuorissa. Vastuu on aikuisilla.
Oma viesti:

Tervetuloa mukaan tekemään merkityksellistä työtä Guatemalan nuorten paremman tulevaisuuden hyväksi!

 

Guatemala on maa täynnä mahdollisuuksia ja vaikeuksia. Nuorten tulevaisuus on avain maan kehitykseen, mutta matkalla kohti parempaa huomista on esteitä. Korruptio, rikollisuus ja yhteiskunnallinen epätasa-arvo luovat varjoja nuorten elämään.

 

Helmikuussa 2025 menen Chimaltenangon alueelle tutustumaan paikalliseen kehitysyhteistyöhankkeeseen, jonka kumppanina Taksvärkki ry toimii. Hankkeessa panostetaan nuorten ihmisoikeuksiin ja kansalaisvaikuttamiseen. Se tarjoaa nuorille tietoa ja taitoja, joiden avulla he voivat osallistua aktiivisesti kuntiensa päätöksentekoon ja saada äänensä kuuluviin. Hankkeessa perustetut nuortenryhmät tarjoavat vertaistukea ja mahdollisuuden tehdä konkreettisia tekoja yhteisönsä hyväksi.

 

Nuorten tukeminen on minulle sydämen asia. Teen myös kotimaassa työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin parissa. Siksi haluan kerätä varoja Taksvärkki ry:lle ja kutsun sinutkin mukaan keräykseen. Lahjoituksesi on merkityksellinen askel kohti parempaa tulevaisuutta Guatemalassa. Lahjoitusvarat eivät mene kapuajien matkaan vaan suoraan kehitysyhteistyöhankkeelle.

 

Kiitos, että olet mukana tukemassa tätä tärkeää työtä! Matkani ei ole vain seikkailu, vaan konkreettinen askel kohti muutosta.

Lahjoitukset

 1. 19.05.2024 klo 11:07
  Tuula & Pauli Lamminmäki lahjoitti 400 €
 2. 12.05.2024 klo 21:31
  Saana Aro lahjoitti 10 €
  Kannustusviesti:
  Hyvää äitienpäivää❤️
 3. 10.05.2024 klo 13:47
  Aino Purola lahjoitti 10 €
  Kannustusviesti:
  ❤️❤️❤️
Scroll to Top