Tarja Tikkanen

*** Kiitos kaikille tukijoille! Keräys on päättynyt. ***
Hanke: Kapua 2017 Kirgisia
Keräyslupa:
Tavoite: 4901€
Kerätty: 4901.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 100%
Keräysmittari:
4 901/4 901
Ikä: 57
Ammatti: Toimitusjohtaja, hallitusammattilainen
Kotipaikka: Kuopio
Motto: Minna Canth: Elämä on taistelua, ihanaa taistelua!
Oma viesti:

Kuulin Kapua- hankkeesta sattumalta, kun hakuaika oli jo mennyt umpeen. Mutta sitten pääsinkin peruutuspaikalle ja tässä ollaan!

Lähtemällä mukaan voin itse toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni tehdä jotakin konkreettista hyvää niille, joilla ei ole ollut ilo syntyä läntiseen hyvinvointivaltioon ja samalla saan haastaa itseni jään ja lumen peittämän Pesnja Abayan huipulle (4901 m) kapuamiseen Elokuussa. Ennen vuoren valloitusta tutustumme avustuskohteisiin Kirgisiassa. Oman matkan kustannukset jokainen hoitaa itse.

Hankkeeseen lahjoitetut varat ohjataan lyhentämättömänä kolmen suomalaisen kehitysyhteistyöjärjestön (Väestöliitto, Taksvärkki ja Kynnys) kautta lasten ja naisten terveyden ja koulutuksen edistämiseen Nepalissa ja Keski-Aasiassa. Ryhmän tavoite on kerätä yhteensä 100.000 euroa ja jokaisen henkilökohtainen tavoite on 4901 euroa, joka on myös tavoittelemamme vuoren huipun korkeus! Kerättävä potti on järjestöjen omarahoitusosuutta ja Ulkoministeriön sen pohjalta maksaman rahoituksen kautta kyse on lähes puolen miljoonan summasta kehitysyhteistyöhön. Uskon, että paras tapa auttaa kehitysmaita on ohjata apu paikallisille toimijoille, joita koulutetaan ja valvotaan.

Oman varainkeruuni hoidan pääasiassa järjestämällä puolisoni, kapellimestari Rauno Tikkasen tuella konsertin syyskuussa. Samalla voin kertoa matkasta, jolle valmistautuminen on jo alkanut muiden kapuajien viikonlopputapaamisen merkeissä.

Lippuja on saatavilla vielä klo 14 alkavaan konserttiin.

tarja_tikkanen_kapua_2017_konsertti

Scroll to Top