Marja Heinistö

Tervetuloa kapuamaan kanssani - tehdään maailmasta pikkuisen parempaa!

Keräyslupa: RA/2020/1390
Tavoite: 2500€
Kerätty: 50.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 2%
Keräysmittari:
0/2 500
Ikä: 37
Ammatti: Yritysneuvoja
Kotipaikka: Jyväskylä
Motto: Kohti unelmia luovasti organisoiden!
Oma viesti:

Haluan olla mukana tekemässä hyvää, oppia kehitysyhteistyöstä ja haastaa itseäni kapuamaan vuorelle. Uskon, että pienillä teoilla on merkitystä ja niitä tekemällä voimme yhdessä tehdä maailmasta pikkuisen paremman paikan. Kapua tarjosi mahdollisuuden lähteä seikkailuun hyvän asian puolesta – tartuin siihen!

Olen positiivinen, idearikas ja empaattinen persoona. Pidän ihmisten kohtaamisista ja heidän elämäntarinoiden kuulemisesta, luonnossa kulkemisesta ja kesätapahtumista. Innostun helposti ja olen utelias kokeilemaan uusia asioita. Kapuan onkin hyvä syy järjestää varainkeruuta vauhdittamaan mukavia hetkiä, pieniä tapahtumia hyvinvoinnin ja fasilitoitujen keskustelujen parissa. Ota yhteyttä, niin ideoidaan jotain yhdessä.

Odotan jo Kapua Kenia 2023 tiimiin tutustumista ja yhteisen matkan aloittamista. Kaikki matkaani liittyvät kulut maksan itse. Kampanjassa kerätään varoja vammaisten naisten ja tyttöjen seksuaali- ja lisääntymisterveyden tukemiseen Keniassa. Kampanjan kumppani on Lääkärin sosiaalinen vastuu ry.

Tervetuloa mukaan ja kiitos osallistumisestasi!

Lahjoitukset

  1. 26.04.2022 klo 19:31
    Marja Heinistö lahjoitti 50 €
    Kannustusviesti:
    Pienilläkin teoilla on merkitystä! #marjakapuaa
Vieritä ylös