Vivian Maunu

Vivian Maunu

Olen mukana tukemassa nuorten ja vammaisten oikeuksia ja terveyttä edistävää työtä Nepalissa – lahjoita ja auta sinäkin!

Keräyslupa: RA/2020/1558

Tavoite: 5416€
Kerätty: 0.00€

Keräysmittari:

Saavutettu 0%

Keräysmittari:

0/5 416

Ikä: 61
Ammatti: Lääkäri, työnohjaaja
Kotipaikka: Kangasala
Motto: Hidasta, kuuntele. Vaikuta siihen, mihin voit.
Oma viesti:

Opiskeluaikoina osallistuin välivuotta pitäessäni KVT:n ( Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry) kautta työleireille Bangladeshissa ja samassa yhteydessä matkustin tutustumaan opiskelijajärjestömme hyväntekeväisyyskohteeseen Intiassa, Biharissa. Sieltä jatkoin Pohjois-Intiaan ja Nepaliin, missä häikäistyin Himalaja-vuoriston upeudesta. Nepalissa vierailusta jäi kytemään haave palata joskus sinne ja kavuta  Himalajan vuoristossa.

Työ- ja perhe-elämä ovat opiskeluaikojen jälkeen vieneet suuren osan käytettävissä olevasta ajastani. Kapua-hankkeesta kuulin ensimmäisen kerran tutulta kollegalta jokunen vuosi sitten ja kun nyt tänä syksynä silmiini osui Kapua 2024 Nepal -ilmoitus somessa ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Kapuassa yhdistyvät mahdollisuus toteuttaa kytemään jäänyt nuoruuden haave ja samalla tehdä hyvää arvojeni mukaisesti – kerätä varoja nuorten ja vammaisten oikeuksia ja terveyttä edistävään työhön Nepalissa. Syksyllä 2024 matkaamme Nepaliin tutustumaan työhön, jota keräysvaroilla tehdään ja vaellamme Annapurna Circuit -reitin.  Matkat tehdään täysin omakustanteisesti ja samalla sitoudutaan varainkeräykseen hyvään asiaan.

Keräyksen tuotto kanavoidaan Kapuan pitkäaikaisten kumppaneiden Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kautta luotettavasti perille kohteisiin. Tavoitteeni on kerätä on euro jokaisesta metristä vaelluksen korkeimmalle huipulle, eli yhteensä 5416 euroa.

Osallistu sinäkin – pienikin lahjoitus auttaa!

Salla Kuuluvainen

Salla Kuuluvainen

Tule mukaan Sallan Kapua -seikkailuun – luodaan yhdessä kestävää muutosta

Keräyslupa: RA/2020/1558

Tavoite: 5416€
Kerätty: 30.00€

Keräysmittari:

Saavutettu 0%

Keräysmittari:

0/5 416

Ikä: 44
Ammatti: Palvelumuotoilija
Kotipaikka: Helsinki
Oma viesti:

Hei, olen Salla. Olen aloittanut henkilökohtaisen keräyksen Kapuan hyväksi, jossa tuetaan Taksvärkki ry:n, Kynnys ry:n ja Väestöliiton kehitysyhteistyötä. Me kapuajat osallistumme seikkailuhaasteeseen ja  keräämme varoja kehitysyhteistyön tukemiseen. Tänä vuonna vaellamme Nepalissa klassisen Annapurna Circuit-vaelluksen, jonka korkein kohta on 5416 metrissä! 

Olen ulkoilmaihminen, joka haluaa  muuttaa maailmaa paremmaksi. Minulle tärkeitä asioita ovat kestävä kehitys, luonto, ihmisoikeudet ja eriarvoistavien rakenteiden purkaminen. Harrastan vaellusta, merimelontaa ja luonnossa liikkumista. Luonnossa olen oppinut, että huolimatta siitä, että me ihmiset olemme nykyään maapallon valtalaji, luonnossa olemme silti pieniä ja heikkoja. Yhteistyön merkityksestä ihmisten kesken oppii myös paljon retkeillessä. Työssäni palvelumuotoilijana osallistan ihmisiä yhteiseen suunnitteluun heille tärkeiden asioiden tiimoilta, ja osallisuus on minulle tärkeä arvo.

Halusin lähteä mukaan Kapuaan, koska Kapua yhdistää minulle rakastamani vuorivaelluksen ja mahdollisuuden tukea järjestöjen työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien ihmisten osallisuuden puolesta. Vaellus yli 5000 metrin korkeuteen kuulostaa minusta aika hurjalta, ja jännittää jo etukäteen selviänkö sinne asti! Osallistu keräykseeni ja seuraa vaellustani  ja vierailuani Kapuan yhteistyöhankkeissa Nepalissa. 

Keräystavoite

Autathan minua keräämään 5416 euroa jokaista Annapurna Circuit -reitin nousumetriä kohti!

Mitä on kehitysyhteistyö? 

Kehitysyhteistyö on sitoutumista maailman kaikista heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukemiseen. Kehitysyhteistyö ei ole avunantoa, vaan dialogia, osaamisen jakamista ja kapasiteetin kehittämistä yhdessä paikallisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa. Yhdessä voimme luoda kestäviä muutoksia ja edistää oikeudenmukaisempaa maailmaa.

Tuetut järjestöt keräyksessäni

Taksvärkki ry:n yhteistyö ECCA:n kanssa

Tue Taksvärkki ry:n hankkeita Itä-Nepalissa yhteistyössä paikallisen järjestön ECCAn kanssa. ECCA tekee nuorisotyötä ja kehittää paikallisia yhteisöjä. Hankkeissa kehitetään koulujen toimintaa, edistetään aktiivista kansalaisuutta ja luodaan sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviä oppimisympäristöjä. Taksvärkin hankkeiden teemoja ovat esimerkiksi lapsiavioliitot, kuukautisterveys ja vesihygienia. 

Kynnys ry ja Väestöliitto

Kynnys ry:n ja Väestöliiton Nepalin hankkeessa koulutetaan vammaisia ihmisiä  vertaisopettajiksi, parannetaan palveluiden saavutettavuutta ja edistetään inklusiivisia lisääntymisterveyden palveluita. Viime vuoden saavutus Kynnyksen ja Väestöliiton työssä liittyi lainsäädäntöön vaikuttamiseen. Sen tuloksena syntyi ohjeistus vammaisystävällisistä lisääntymis- ja äitiyspalveluista.

Miten mukaan matkalleni?

Seuraa minua Instassa –  kerron miten valmistaudun vaellukseen. Matkalta lupaan upeita Nepalin vuorimaisemia ja kuulumisia vierailulta Kapuan yhteistyöhankkeissa!

Palvelumuotoilijana uskon, että voimme luoda parempaa tulevaisuutta nuorille ja vammaisille ihmisille Nepalissa. Osallistumalla keräykseen voit tukea heidän työtään heille tärkeiden asioiden eteen. Osallistu keräykseen ja tue nuorten osallisuutta ja aktiivisen kansalaisuuden taitoja, ja etelän ja pohjoisen vammaisten ihmisten välistä kumppanuutta ja osaamisen kasvattamista.

Lahjoitukset

 1. 17.11.2023 klo 13:19
  Kaisa-Elina Rinkinen lahjoitti 30 &#128
  Kannustusviesti:
  Hyvä sä! Olet inspiraatio ❤️ Ihanaa matkaa maailman katolle!

Kaija Kettunen

Kaija Kettunen

Kapua kanssani Annapurnalle, jokainen euro vie apua eteenpäin!!

Keräyslupa: RA/2020/1558

Tavoite: 5416€
Kerätty: 20.00€

Keräysmittari:

Saavutettu 0%

Keräysmittari:

0/5 416

Ikä: 58
Ammatti: Toimisto työntekijä, NLP valmentaja, Yrittäjä
Kotipaikka: Hyvinkää
Motto: Be the change, you want to see- ole se muutos, jonka haluat nähdä!
Oma viesti:

Kapua 2024 Nepal -hanke edistää nuorten -ja vammaisten henkilöiden oikeuksia Nepalissa. Yhteistyökumppaneina ovat Väestöliitto, Täksvärkki Ry ja Kynnys Ry.

Itse Kapuaminen tapahtuu syksyllä 2024, silloin me, ryhmä vapaaehtoisia lähdemme Nepaliin, saamme tutustua 2-eri kohteeseen, Kathmandun laaksossa, joihin apumme kohdistuu.

Tutustumisen jälkeen alkaa matkamme kohti Annapurnaa ja 5416 kilometrin korkeuteen kapuaminen.

Lähdin tähän hankkeeseen, tehdäkseni hyvää ja vahvistaakseni omaa osaani tämän maailman ajattelevana ja auttavana kansalaisena. Erityisesti siksi että yhdenkin ihmisen apu on tarpeellinen, niille, joilla ei ole samoja mahdollisuuksia kuin minulla ja siksi että pystyn auttamaan.

Nepal maana on kiinnostanut minua jo kauan. Ensimmäinen kansainvälinen kummipoikani oli Nepalista Cuscon kylästä. Olin hänen kumminaan 10 vuotta 18-vuotiaaksi saakka.

Mitä vanhemmaksi olen elänyt, sitä avarammaksi on maailman katsomus muuttunut.

Tämä hanke kohtaa oman arvomaailmani täydellisesti.

Lasten, luonnon ja eläinten suojelu on nyt ja tulevaisuudessa entistä tärkeämpää. Olen ylpeä saadessani olla osa tätä uskomatonta reissua Nepalin vuoristoon ja samalla viedä hyväntekeväisyyttä ja tietoa Suomesta Nepaliin.

Jatkossa voit seurata ”mummon” vuoden mittaista kunnonkohotusta Facebookissa, Tik Tokissa ja Instagramissa, sekä tukea samalla Nepalin lapsia

Alapuolella on faktatietoa Nepalista ja erityisesti lapsista Nepalissa.

Nepal on yksi maailman köyhimmistä maista.

Toimeentulo Nepalissa tulee turismista, matoista, tekstiileistä, riisistä, juutista, sokerista, öljykasvienviljelystä, tupakasta; sementti ja tiili tuotannosta.

Maanviljely tuottaa riisiä, maissia, vehnää, sokeriruokoa.

Vientiin menee mattoja, vaatteita, nahkatuotteita, juuttituotteita ja viljaa.

Faktatietoa lapsista Nepalissa, sadasta nepalilaisesta lapsesta….

 • 86 asuu kylissä
 • 14 asuu kaupungeissa
 • 90 on rokotettu
 • 40 kärsii aliravitsemuksesta ja on alttiina sairauksille
 • 40 kuuluu erityisen köyhiin perheisiin
 • 80 aloittaa koulun, mutta vain 51 päättää peruskoulun
 • 86 poikaa ja 74,6 tyttöä aloittaa koulunkäynnin

Lisää faktoja Nepalin lapsista  

 • 32 tuhatta lasta työskentelee kaivoksissa
 • 12 tuhatta Nepalilaista tyttöä myydään Intiaan vuosittain
 • Lapsikuolleisuus alle 5-vuotiaista lapsista on 61 lasta, tuhatta lasta kohden
 • 41% väestöstä on alle 16-vuotiaita
 • 27 tuhatta lasta kuolee ripuliin vuosittain. 52 % väestöstä ei ole WC:tä
 • 2,4 miljoonasta vammaisesta henkilöstä 5 % on lapsia
 • Nepalissa on n.5000 katulasta
 • Nepalissa on n.2,6 miljoonaa lapsityöläistä
 • HIV tartuttaa 1088 alle 19-vuotista lasta
 • Vauvakuolleisuus alle 1-vuotiasta on 48, tuhatta syntynyttä vauvaa kohden

Kiitos kun jaksoit lukea tänne saakka ja välität.

Toivon että vakuutuit avun tarpeesta maailman vähäosaisimmille.

Suurella sydämellä

Kaija

 

In English

Kapua 2024 Nepal Project is promoting human rights, sexual- and reproduction health knowledge for children, young and disabled people in Nepal.

The project will be done in co-operation with Finnish Charity organizations Väestöliitto, Taksvärkki Ry and Kynnys Ry.

Climbing itself is happening in fall 2024 in Nepal.

We, Group of Kapua volunteers have privilege to visit to 2 different destinations in Kathmandu Walley and see where and how charity is helping people in Nepal.

After visits we are hiking Annapurna Circuit, until 5416 meters.

Why Kapua Project is important to me.

My decision to participate in this project was to do good, also strengthen my part to be thinking and helping citizen in this world.

Especially to realize and show that even one person can make a change.

As the older I´m coming, the wider the world view is becoming. This project is meeting my values perfectly.

The protection of children, nature and animals is becoming even more important now and in the future.

In the near future, you can follow “grannys” fitness boost on Facebook, Tik Tok and Instagram.

Why Nepal

Nepal is one of the poorest countries in the world. Industry includes tourism, carpets, textiles; small rice, jute, sugar, and oilseed mills; cigarettes; cement and brick production.

Agriculture consists of rice, corn, wheat, and sugarcane while exports include carpets, clothing, leather goods, jute goods, and grain.

Facts of children in Nepal, out of 100 children in Nepal….

 • 86 live in villages
 • 14 live in cities
 • 90 are immunized.
 • 40 are suffering from malnutrition and are affected by diseases through it.
 • 40 belong to extremely poor families.
 • 80 are admitted to school, but only 51 complete the primary level.
 • 86 boys and 74.6 girls are enrolled in primary-level school.

Further facts about the children of Nepal

 • 32,000 children are working in stone quarries.
 • Twelve thousand Nepali girls are sold in India every year.
 • The child mortality rate of children below 5 years of age is 61 per 1000 births.
 • 41% of the total population are children below 16 years of age.
 • 27, 000 children die of diarrhoea every year – 52% of the population do not have toilets
 • Out of 2.5 million disabled people, 5% are children.
 • There are approximately five thousand street children in Nepal.
 • There are 2.6 million child labourers in Nepal.
 • HIV infects 1088 children below 19 years of age.
 • The infant mortality rate below 1 year of age is 48 per 1000 births.

Thank You so much for reading until here and caring, hopefully, this convinced you to realize how important Your help is.

With Big Heart

Kaija

Lahjoitukset

 1. 08.11.2023 klo 20:17
  Anna-Liisa Heikkinen lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Yksi teko kerrallaan maailma pelastuu. Tseppiä kunnon kohotukselle ennen matkaa.

 2. 07.11.2023 klo 14:40
  Anonyymi lahjoitti 10 &#128

Tiina Tiitinen

Tiina Tiitinen

Iso kiitos kun autat, luotat ja välität <3

Keräyslupa: RA/2020/1558

Tavoite: 5416€
Kerätty: 81.00€

Keräysmittari:

Saavutettu 1%

Keräysmittari:

0/5 416

Ikä: 43
Ammatti: Yrittäjä
Kotipaikka: Varkaus / Phuket
Motto: My religion is very simple.My religion is kindness. -Dalai Lama-
Oma viesti:

Olen luonteeltani kiltti,empaattinen ja tunnollinen muiden auttaja. Asun tällä hetkellä Aasiassa, jossa autan päivittäin töideni ohella niin katukoiria kuin kissojakin. Tämä rysähti aivan eri sfääreihin korona-aikana, kun apua tarvitsevia oli joka puolella. Nyt näistä erikoishärdelleistä onkin siis tullut jo osa arkea :)

Lähdin mukaan Kapuaan, koska omalla bucket listallani on jo viimeisen vuoden ollut Himalajan vuoret ja koska halu auttaa muita puristaa välillä ihan fyysisesti rintaa, koin että omat arvoni yhdistyvät tässä täydellisesti. Saan kokea ne vuoret ja tehdä samalla hyvää muille, joten merkityksellisyys ratkaisi että lähdin mukaan enkä matkustanut yksin vain kokemaan pelkkää vaellusta. Uskon että tämä hanke tuli eteeni koska se oli näin tarkoitettu.

Nuoret ja vammaiset ihmiset kohtaavat Nepalissa monenlaista syrjintää, eikä kaikilla ole yhdenvertaista mahdollisuutta laadukkaaseen koulutukseen tai terveydenhoitoon. Me Kapuajat kerätään siis vuoden ajan varoja nuorten ja vammaisten ihmisten oikeuksia edistävään työhön.

Keräystavoite on euro jokaisesta metristä vaelluksen korkeimmalle huipulle, eli yhteensä 5416 euroa.

Mä olen valmis aloittamaan nyt treenit ja säästämään rahat omiin kuluihini, jotta selviän haastavasta vaelluksesta. Auttaisitko sinä Nepalin nuoria ja vammaisia kokemaan parempaa elämää? Lupaan, että saat päivitystä sieltä paikan päältä minne ne rahat menivät, sillä pääsemme vierailemaan kohteissa henkilökohtaisesti.

 

Kiitos kun välität! <3

Lahjoitukset

 1. 27.11.2023 klo 07:47
  Anonyymi lahjoitti 16 &#128

 2. 19.11.2023 klo 16:17
  Venla Seuri lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Paljon hyviä tuulia Tiinalle matkaan ja kiitos, kun teet tämän. <3

 3. 19.11.2023 klo 09:53
  Anni Niemi lahjoitti 40 &#128
  Kannustusviesti:
  Hyvä Tipuli 🤩

 4. 06.11.2023 klo 13:56
  Anonyymi lahjoitti 10 &#128

 5. 05.11.2023 klo 22:39
  Sanna-Kaisa Anttonen lahjoitti 5 &#128
  Kannustusviesti:
  Olet huippu 🩷!

Janika_Arola

Janika Arola

Kiva kuulla, että säkin haluat tehdä hyvää! Lahjoittamalla tuet nuorten ja vammaisten henkilöiden asemaa Nepalissa. Jokainen euro auttaa, kiitos lahjoituksista!

Keräyslupa: RA/2020/1558

Tavoite: 5416€
Kerätty: 260.00€

Keräysmittari:

Saavutettu 4%

Keräysmittari:

0/5 416

Ikä: 30
Ammatti: Yrittäjä
Kotipaikka: Järvenpää
Motto: Be kind whenever possible. It is always possible.
Oma viesti:

Syksyisenä iltana selasin sosiaalista mediaa ja kiinnitin huomiota mainokseen, jonka teksti meni jotakuinkin näin: ”Oletko seikkailuhaluinen ja haluat tehdä hyvää? Hae mukaan Kapuan tiimiin!”. Vastasin mielessäni molempiin kysymyksiin myöntävästi ja klikkasin itseni hakemukselle. Tutustuin Kapuan hankkeeseen sekä tulevaan matkaan ja päätin hakea tiimiin välittömästi.

Spontaani päätös lähteä mukaan hankkeeseen kuvaa minua hyvin. Olen aina valmis uusiin haasteisiin, uskon omaan kyvykkyyteeni ja rakastan tehdä hyvää. Matkustaessani lukuisissa kohteissa ympäri maailmaa olen tunnistanut omat etuoikeuteni ja pyrin aktiivisesti auttamaan heitä, jotka eivät ole yhtä onnekkaassa asemassa. Olen tehnyt vapaaehtoistöitä etenkin nuorten ja lasten parissa.

Matka kohti Himalajaa on nyt aloitettu.

”Kapua-tiimin tavoite on edistää globaalia yhdenvertaisuutta keräämällä varoja ja tiedottamalla järjestöjen kehitysyhteistyöstä. Keräyksen tuotto kanavoidaan Kapuan pitkäaikaisten kumppaneiden Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kautta luotettavasti perille kohteisiin.

Nuoret ja vammaiset ihmiset kohtaavat Nepalissa monenlaista syrjintää, eikä kaikilla ole yhdenvertaista mahdollisuutta laadukkaaseen koulutukseen tai terveydenhoitoon. Kapuajat keräävät vuoden ajan itse valitsemillaan tavoilla varoja nuorten ja vammaisten ihmisten oikeuksia edistävään työhön ja tiedottavat samalla tärkeistä kehitysteemoista. Kunkin kapuajan keräystavoite on euro jokaisesta metristä vaelluksen korkeimmalle huipulle, eli yhteensä 5416 euroa.”

 

Lahjoitukset

 1. 07.11.2023 klo 12:16
  Sari Hokkanen lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Dynaamisuuden huippu, onnea matkaan Janika ❤️

 2. 04.11.2023 klo 15:30
  Katja Jenkins lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Go go go!

 3. 04.11.2023 klo 12:47
  Sari Hämäläinen lahjoitti 20 &#128
  Kannustusviesti:
  Tsemppiä ihanuus 💕

 4. 04.11.2023 klo 12:24
  Salla Ojala lahjoitti 5 &#128
  Kannustusviesti:
  Hyvä tarkoitus ♥️ tsemppiä!

 5. 04.11.2023 klo 10:06
  Sanna Mäkinen lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Tsemppiä matkaan Janika!

 6. 03.11.2023 klo 23:37
  Anonyymi lahjoitti 5 &#128
  Kannustusviesti:
  Hieno homma, Janika <3

 7. 03.11.2023 klo 20:45
  Pertti Patronen lahjoitti 5 &#128
  Kannustusviesti:
  Hyvä Janika😊

 8. 03.11.2023 klo 20:39
  Hilla Pesonen lahjoitti 5 &#128
  Kannustusviesti:
  🙌

 9. 03.11.2023 klo 19:58
  Marika Seinelä lahjoitti 5 &#128
  Kannustusviesti:
  Ihana Janika ❤️ Oispa kaikilla yhtä iso sydän kuin sulla!😍

 10. 03.11.2023 klo 18:56
  Mika Ahlqvist lahjoitti 30 &#128
  Kannustusviesti:
  Arvostan🤗

 11. 03.11.2023 klo 18:46
  Johanna Junkkari lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Hianoo Janika! Hengessä mukana koska miksei! 🥳

 12. 03.11.2023 klo 18:36
  Antti Soini lahjoitti 15 &#128
  Kannustusviesti:
  Hienoo Janika! :D Puolet Violalta kun sillä ei kuitenkaan oo rahaa.

 13. 03.11.2023 klo 17:46
  Katriina Sivunen lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Oot huippu 🩷

 14. 03.11.2023 klo 17:33
  Jari Karlsson lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Viimeisille kymmelle metrille

 15. 03.11.2023 klo 16:52
  Harri Arola lahjoitti 50 &#128
  Kannustusviesti:
  Hienoa työtä!

 16. 03.11.2023 klo 16:36
  Harriet Rosling lahjoitti 50 &#128
  Kannustusviesti:
  Hieno avustuskohde, tsemppiä keräykseen!

 17. 03.11.2023 klo 16:30
  Jenna Kultanen lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  Tsemppiä!

Elli Sainio

Elli Sainio

Jokaisella on unelmia – Lahjoita ja auta Nepalin lapsia, nuoria ja vammaisia ihmisiä toteuttamaan omansa!

Keräyslupa: RA/2020/1558

Tavoite: 5416€
Kerätty: 223.00€

Keräysmittari:

Saavutettu 4%

Keräysmittari:

0/5 416

Ikä: 47
Ammatti: sivistysjohtaja
Kotipaikka: Turku
Motto: ”Paras polku on sellainen, joka johdattaa toisen ihmisen luo.”
Oma viesti:

Miten tavoitella omia unelmia sekä samalla edistää hyvää?

Keski-ikäisenä ihmisellä alkaa olla aikaa pohdiskella mennyttä elämää ja tehtyjä valintoja. Olenko osannut elää tuottamalla hyvää ympärilleni? Millaisia unelmia minulla on tulevaisuudelle?

Olen elämäni ensimmäisten 47. vuoden aikana elänyt täyttä elämää. Arki on kiirettä ja aikatauluja ja välillä tuntuu työ ottavan enemmän kuin antaa. Vuosien vieriessä myös aika tuntuu kiihdyttävän vauhtiaan  ja päivien pyörittämisen pyörteessä unohtaa pysähtyä ja keskittyä kuulemaan mitä elämällä on minulle kerrottavanaan. Ehkäpä nyt on aika pysähtyä ja tavoitella suurempaa seikkailua.

Ystäväni vinkistä tutustuin Kapuaan, jossa kerätään varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Matkat tehdään täysin omakustanteisesti ja samalla sitoudutaan varainkeräykseen hyvän asian puolesta. Innostuin oitis ja hain mukaan. Matka kohti Himalajaa on nyt aloitettu!

Kapua Nepal 2024 -hankkeessa kerätään varoja nuorten ja vammaisten ihmisten koulutuksen sekä tasa-arvon edistämiseen Nepalissa. Nepal  sijaitsee Himalajan vuoristossa Intian ja Kiinan Tiibetin välissä ja lukeutuu yhdeksi maailman köyhimmistä maista, joten kaikki tuki ja apu on tärkeää. Nuoret ja vammaiset ihmiset kohtaavat Nepalissa monenlaista syrjintää, eikä kaikilla ole yhdenvertaista mahdollisuutta laadukkaaseen koulutukseen tai terveydenhoitoon.

Tavoitteeni on kerätä euro jokaisesta kuljetusta metristä kohti Annapurna Circuit -vaelluksen korkeinta kohtaa eli yhteensä 5416e.  Keräyksen tuotto menee täysmääräisenä Kapuan pitkäaikaisten kumppaneiden Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kautta luotettavasti perille kohteisiin.

Lähde mukaani edistämään paremman ja oikeudenmukaisemman maailman toteutumista!

Lahjoitukset

 1. 02.12.2023 klo 13:30
  Elli Sainio lahjoitti 48 &#128
  Kannustusviesti:
  Joulumyyjäisten Kapua-toffeet

 2. 01.12.2023 klo 10:36
  Inkeri Lahti lahjoitti 15 &#128

 3. 23.11.2023 klo 14:20
  Marjaana Hoikkala lahjoitti 50 &#128
  Kannustusviesti:
  Kahvia ja kannustusta!

 4. 20.11.2023 klo 17:43
  Erkki Laitila lahjoitti 5 &#128

 5. 20.11.2023 klo 17:37
  Aarne Sainio lahjoitti 20 &#128
  Kannustusviesti:
  Onnea matkaan! Älä eksy🇳🇵🇳🇵!

 6. 16.11.2023 klo 09:18
  Maisa Nevalainen lahjoitti 10 &#128
  Kannustusviesti:
  :)

 7. 15.11.2023 klo 21:02
  Juho Ronkainen lahjoitti 25 &#128
  Kannustusviesti:
  Go for it!

 8. 02.11.2023 klo 16:21
  Riitta Lindroos lahjoitti 50 &#128
  Kannustusviesti:
  Yhdessä ylöspäin euroja kerryttäen ja kuntoa kavattaen

Scroll to Top