TEE KANSSAMME POSITIIVISTA MUUTOSTA!

Kapua kerää varoja paremman maailman puolesta. Valitse alta haluamasi lahjoituskohde, kumppanijärjestömme kanavoivat tukesi luotettavasti perille kohteisiin.

Kapua 2024 Nepal edistää nuorten ja vammaisten henkilöiden oikeuksia

Nuoret ja vammaiset henkilöt kohtaavat Nepalissa monenlaista syrjintää, eikä kaikilla ole yhdenvertaista mahdollisuutta laadukkaaseen koulutukseen tai terveydenhoitoon. Keräysvarat ohjataan nuorten ja vammaisten henkilöiden oikeuksia ja seksuaali- ja lisääntymisterveyttä edistävään työhön. Keräyksen tuotto kanavoidaan Kapuan pitkäaikaisten kumppaneiden Kynnys ry:n, Väestöliiton ja Taksvärkki ry:n kautta luotettavasti perille paikallisten kumppaneiden työhön.

Tue keräystä >>

Oma Kapua Nepal edistää tasa-arvoa

Oma Kapua Nepal kerää varoja kuulo- ja näkövammaisten lasten terveyden ja koulunkäynnin edistämiseksi Nepalissa. Vammaisten lasten oikeuksia ei tunnisteta hyvin Nepalissa, minkä vuoksi vammaiset lapset jäävät useasti koulun ulkopuolelle ja ovat syrjäytymisvaarassa. Vammaisuuteen liittyy vahva stigma ja häpeä, jonka vuoksi perheet eivät hakeudu terveyspalveluiden piiriin. Nepalissa lasten kuuloa tai näköä ei seulota rutiinisti ja tietoisuus kuulon ja näön terveydestä on heikkoa. Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta näön ja kuulon terveydestä sekä edesauttaa kuulo- ja näkövammaisten lasten mahdollisuuksia koulunkäyntiin. Oma Kapua Nepal -hankkeen kumppani on Lääkärin sosiaalinen vastuu ry.

Tue keräystä >>

Muut osallistumistavat:

KapuashoplogoKapua-tuotteita käytät hyvillä mielin, sillä ne tuottavat rahaa kehittyvien maiden tukemiseksi. Tuotteet valmistetaan käsityönä työllistäen paikallisia pienyrittäjiä. Reilu ja eettinen Kapua Shop tukee Kapuan työtä paremman maailman puolesta. Tutustu Kapua Shopin eettiseen ja laadukkaaseen valikoimaan!

Lämmin kiitos tuestasi!

Scroll to Top