Tee kanssamme positiivista muutosta!

Malawissa tyttöjen koulutusta ei pidetä yhtä tärkeänä kuin poikien. Teiniraskaudet ja lapsiavioliitot, huono kouluilma­piiri ja kotityöt ovat yleisimmät syyt koulunkäynnin keskey­tymiseen. Tavoitteenamme on poistaa esteitä tyttöjen koulunkäynnin tieltä ja saada nuoret, naiset ja vammaiset yhteisöjensä aktiivisiksi kehittäjiksi tarjoamalla vertaistukea, tietoa ja elämänhallintataitoja.

Kapua 2018 Malawi -kampanjan keräystavoite on 100 000 euroa. Kapuan kumppanijärjestöt kanavoivat lahjoituksesi luotettavasti perille kohteisiin. Kerätyillä varoilla Väestöliitto edistää nuorten seksuaaliterveyttä Malawissa ja Taksvärkki ry tukee nuorten koulutusta. Kynnys ry edistää vammaisten naisten voimaantumista Etiopiassa.

Mahdollista muutos! Tee lahjoitus koulutuksen ja terveyden edistämiseksi Malawissa ja Etiopiassa.

Tämä on yleiskeräyksen lahjoitus. Jos haluat lahjoittaa tietylle tiimiläiselle voit tehdä sen täältä.


Tavoite: 100000 €
Kerätty: 97768.58 €
Keräysmittari:
Saavutettu 97%

Yllä olevan lahjoita-painikkeen kautta lahjoitus ohjautuu Kapua 2018 Malawi -ryhmän yhteiseen keräyspottiin. Voit tukea lahjoituksellasi myös haluamasi Kapuajan keräystä. Kapuajiin voit tutustua täällä.

Muut osallistumistavat:

logoKapuan aineeton lahja on eettinen ja ekologinen valinta, jolla ilahdutat ystävääsi ja tuet samalla kehitysmaiden ihmisiä. Tutustu Kapua Aid Shopin aineettomiin lahjoihin!

KapuashoplogoKapua-tuotteita käytät hyvillä mielin, sillä ne tuottavat rahaa kehitysmaiden tukemiseksi. Tuotteet valmistetaan käsityönä kehitysmaissa työllistäen paikallisia pienyrittäjiä. Kapua Shopin myyntituotosta ohjaamme 20% Kapua-keräykseen. Tutustu Kapua Shopin eettiseen ja laadukkaaseen valikoimaan!

Lämmin kiitos tuestasi!

Keräyslupa: RA/2016/867. Lupa on voimassa 31.12.2018 asti koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Vieritä ylös