Kapua 08 kokemuksia

 

 

 

 

 

 


Risto Airikkala, KAPUA 08

”Kokemus oli ikimuistoinen – mietin usein – ylitin itseni ja pystyin siihen! Reissusta on tullut osa persoonaani. On kertomista lapsenlapsillekin.”

 

 

 

 

 

 


Riitta Jounila, KAPUA 08

”Kapua oli todella suuri kokemus. Yli vuoden ajan se oli tärkein asia elämässäni. Olin onnellinen siitä, että olin päässyt mukaan. Koin sekä varainkeräyksen että huipulle pääsyn suurina haasteina, joiden eteen halusin tehdä – ja tein paljon työtä. Ryhmäämme kuuluminen ja yhteiset hetkemme olivat minulle arvokkaita. Itse matka ja Nepalin lapset jäävät muistoihini yhtenä tärkeimmistä kokemuksistani.”

 

 

 

 

 

 


Marja Kokkoniemi, KAPUA 08

”Kapua oli elämäni yksi parhaista kokemuksista, joka järisytti tunnemaailmaani kaikin mahdollisin tavoin. Opetti elämään tässä hetkessä ja näkemään kuinka pienet asiat voivat tehdä onnelliseksi. Joukkuehengen voima, oma tahto ja päättäväisyys voivat viedä läpi harmaiden kivien maailmankatolle asti. Voimia löytyy vielä senkin jälkeen, kun tuntuu, ettei jaksa enää askeltakaa. Kiitos, että sain olla mukana!”

 

 

 

 

 

 


Ari Nakari, KAPUA 08

”Kokemusta ei voi sanoin kuvata. KAPUA 08 on kokemus, jota en unohda koskaan! Nepalissa sykähdyttävintä olivat lapset suorassa rivissä koulun pihalla, odottamassa meitä. Saavuttuamme koulun pihalle alkoivat lapset laulamaan käsi sydämellä Nepalin kansallislaulua. Aloin itkeä heti. Jokainen päivä osoitti miksi.”

 

 

 

 

 

 


Ville Veikkolainen, KAPUA 08

”Kapua oli kokonaisvaltaisen päräyttävä retki oman fyysisen ja henkisen suorituskyvyn rajamaille kyseenalaistaen samalla oman arvomaailman. Matkan lisäbonus oli sen vaikutus omaan arkielämään ja ajatusmaailmaan, joka näkyy yhä.”

 

 

 

 

 

 


Kari-Pekka Hietala, KAPUA 08

”Alun perin etsin itselleni 50 v synttärilahjaa. KAPUA 08:sta tulikin kaikkien aikojen synttärilahja! Toiminnan täyteinen vuosi, tutustumista ryhmään, Nepalin kulttuuriin, varojen keräystä. Loppuhuipennuksena irtiotto kaikesta tutusta; uudet ihmiset ryhmässä, uusi maa, uusi kulttuuri. Taakse jäivät työasiat ja läheiset ihmiset. Löytyi konkretiaa sanoille vähän ja paljon. Omien rajojen tunnustelua, ryhmän jäsenten tukemista, itselle tuen saamista. Koti-ikävä on positiivinen kokemus! Kaiken kaikkiaan huippujuttu!”

 

 

 

 

 

 


Päivi Kalén, KAPUA 08

”Ei löydy yhtä eikä kahta sanaa, joka kuvaisi Kapuaa. Se vaati paljon; aikaa ja sitoutumista varainkeruuseen, kuntoiluun ja taloudellisia resursseja – mutta antoi tuhannesti enemmän. Kokemuksia, muistoja, iloja ja jopa muutamia rankkoja hetkiä ei koskaan unohda. En unohda lasten iloa, kun he odottivat meitä koulun pihalla enkä kyyneleitä, jotka valuivat poskilleni heidät nähdessäni. En unohda Himalajan upeita maisemia, lumihuippuisia vuoria, kyliä ja ystävällisiä ihmisiä. Porukan yhteishenki auttoi monen tiukan paikan yli. Matka opetti minulle että vähemmällä vauhdilla ja rauhallisestikin pääsee perille!”

 

 

 

 

 

 


Teppo Laurio, KAPUA 08

”Aivan upea kokemus! Sen verran hyvät fiilikset jäi että nyt on uusi reissu Nepaliin tulossa tulevaisuudessa.”

 

 

 

 

 

 


Tanja Silfver, KAPUA 08

”Kapua oli niin upea kokemus, että vielä vuoden jälkeenkin mietin välillä, että mitä oikein tapahtui, sainko oikeasti olla mukana! ELÄMYS, jollaista en ikinä uneksinutkaan saavani ja jonka touksut ja tunnelmat saattavat yhtäkkiä tulla mieleen mitä kummallisimmissa paikoissa keskellä arkea. Kokemus kantaa varmasti pitkälle!”

Scroll to Top