Juurimatkat

JUURIMATKAT ADOPTIOPERHEILLE

"Juurimatkalla lapsilla on seuraa toisistaan, aikuisilla samoin. Vertaistukea parhaimmillaan!" juurimatkalle osallistunut perhe

”Kaikki oli kivaa!! Matka, joka muistetaan ja jota ei voi liikaa ylistää!!” – äiti ja kaksi lasta

Olemme järjestäneet adoptioperheille juurimatkoja Etelä-Afrikkaan jo vuodesta 2016. Yhdessä koettu ja jaettu matka lasten juurille on ikimuistoinen ja tärkeä kokemus niin perheiden pienimmille, nuorille oman identiteetin rakentajille kuin vanhemmille ja muille perheen läheisille, jotka ovat tervetulleita mukaan. Ensimmäisten juurimatkojen tunnelmia voit lukea Adoptioperheet ry:n blogista.

Seuraava ryhmäjuurimatka Etelä-Afrikkaan järjestetään vuodenvaihteessa 2024-2025. Tutustu matkaohjelmaan. Matkalle vapautui yksi peruutuspaikka korkeintaan nelihenkiselle perheelle, joten vielä ehdit mukaan!

Suunnittelemme seuraavaa ryhmäjuurimatkaa Etelä-Afrikkaan hiihtolomaksi 2025. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut matkasta!

Oletko kiinnostunut ryhmäjuurimatkasta johonkin muuhun maahan? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä toteutusta! Meillä on pitkä kokemus juurimatkojen järjestämisestä ja olemme avoimia uusille kohdemaille. Olemme nähneet, kuinka merkityksellisiä matkat ovat koko perheelle ja haluamme tarjota mahdollisuuden tähän kiinnostuksen mukaan myös muille adoptioperheille.

KESÄRETKET ADOPTIOPERHEILLE

Kesäretkiä lähiseuduille olemme järjestäneet Etelä-Afrikka adoptioperheille vuodesta 2021. Retket ovat suuntautuneet Ahvenanmaalle ja Tukholmaan. Seuraava kesäretki järjestetään alustavasti 2.-7.7.2024 Tukholmaan. Matkan aikana on mahdollisuus hoitaa passiasioita Etelä-Afrikan suurlähetystössä. Tiedotamme tällä sivulla lähempänä ajankohtaa tarkemmin matkasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Suvi Aarnio, suvi@kapua.fi, p. 050 440 5534.

Scroll to Top