maapallo

Vuosi Kapuan matkassa on ollut tähänastisen elämäni yksi merkittävimmistä vaiheista. Elämän huippuhetkiä, sanan monessakin merkityksessä.
– Tarja Nieminen, Kapua Guatemala

Kiipeämällä Etiopian huipulle tuetaan kehitysmaiden tyttöjä ja naisia! Kapuassa vapaaehtoiset keräävät varoja kehitysyhteistyöhankkeisiin ja valloittavat vuoren. Kuudes hanke, KAPUA Etiopia kapuaa apua kehitysmaiden tytöille ja naisille.

Ennen matkaa kapuajat keräävät varoja ja tiedottavat hankkeesta Suomessa. KAPUA Etiopia -tiimin keräystavoite on yhteensä 100 000 euroa. Kapuajat matkaavat omalla kustannuksellaan lokakuussa 2014 Etiopiaan, jossa he tutustuvat Kynnys ry:n avustuskohteisiin ja pääsevät näkemään käytännössä, miten kerättyjä varoja käytetään. Tämän jälkeen ryhmä kiipeää Etiopian korkeimman vuoren, Ras Dashenin (4550m) huipulle.

Kapua Etiopia -hankkeen kumppanijärjestöinä toimivat Kynnys ry, Plan Suomi, Taksvärkki ry ja Väestöliitto. Kaikilla järjestöillä on useiden vuosien kokemus toimimisesta kohdemaissa ja ne toimivat yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Kokemus ja paikallistuntemus takaavat laadukkaan ja vaikuttavan kehitysyhteistyön.

Tutustu KAPUA 2014 Etiopia -tiimiin täällä!