Vuosi Kapuan matkassa on ollut tähänastisen elämäni yksi merkittävimmistä vaiheista. Elämän huippuhetkiä, sanan monessakin merkityksessä.
- Tarja Nieminen, Kapua Guatemala

Kiipeämällä Etiopian huipulle vuonna 2014 tuettiin kehitysmaiden tyttöjä ja naisia. Kapuassa vapaaehtoiset keräävät varoja kehitysyhteistyöhankkeisiin ja valloittavat vuoren. Kuudes hanke, Kapua 2014 Etiopia kapusi apua kehitysmaiden tytöille ja naisille.

Kapuajat keräsivät varoja ja tiedottivat hankkeesta Suomessa vuoden ajan. Kapua 2014 Etiopia -tiimin keräystavoite oli yhteensä 100 000 euroa. Kapuajat matkasivat omalla kustannuksellaan lokakuussa 2014 Etiopiaan, jossa he tutustuvat Kynnys ry:n avustuskohteisiin ja pääsivät näkemään käytännössä, miten kerättyjä varoja käytetään. Tämän jälkeen ryhmä kiipesi Etiopian korkeimman vuoren, Ras Dashenin (4550m) huipulle.

Kapua Etiopia -hankkeen kumppanijärjestöinä toimivat Kynnys ry, Plan Suomi, Taksvärkki ry ja Väestöliitto. Kaikilla järjestöillä on useiden vuosien kokemus toimimisesta kohdemaissa ja ne toimivat yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Kokemus ja paikallistuntemus takaavat laadukkaan ja vaikuttavan kehitysyhteistyön.

Tutustu Kapua 2014 Etiopia -tiimiin.
Lue Kapuajien matkapäiväkirjaa Etiopiasta.

Scroll to Top