Lahjoita pojille puheaikaa

Kaikkien aikojen ensimmäisten kotimaan Kapuajien yhteisenä tavoitteena on edistää poikien ja nuorten miesten hyvinvointia ja kerätä varoja Väestöliiton Poikien Puhelimelle. Jokaisen vapaaehtoisen Kapuajan tuki on todella arvokas. Lahjoittamalla voit osallistua ja auttaa!

Väestöliiton Poikien Puhelin on alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille suunnattu auttava puhelin- ja chat-palvelu, joka tarjoaa maksutonta neuvontaa monenlaisiin arjen huoliin ja kysymyksiin liittyen. Yhteydenottoihin vastaavat poikien maailmaan erikoistuneet Väestöliiton asiantuntijat.

Poikien Puhelin auttaa ennaltaehkäisemään ongelmien kärjistymistä ja tukee tärkeällä tavalla poikien ja nuorten miesten hyvinvointia. Lahjoitusvaroja tarvitaan, jotta mahdollisimman moni saa mahdollisuuden tulla kuulluksi ja kohdatuksi Poikien Puhelimessa. Kapua Pyhä -hankkeella kerätyt varat käytetään Poikien Puhelimen puhelinoperaattorikuluihin sekä chat-palvelun kehittämiseen.

Vapaaehtoisista Kapuajista muodostuva Kapua Pyhä -tiimi kerää varoja ja tiedottaa Väestöliiton Poikien Puhelimen toiminnasta vuoden 2021 loppuun asti. Tiimi kiipeää Pyhän Noitatunturin huipulle 540 metrin korkeuteen syyskuussa 2021. Jokaisen kapuajan henkilökohtaisena tavoitteena on kerätä vähintään 1 e per huippua kohti noustu metri eli yhteensä 540 e per kapuaja.

Keräyslupa: RA/2020/1558. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

KIITOS KAIKILLE TUKIJOILLE! KERÄYS ON PÄÄTTYNYT.

Tavoite: 5000 €
Kerätty: 5046.39 €
Keräysmittari:
Saavutettu 100%

Tiimin kapuajat

%%ALT%%

Heidi Backman


Kotipaikka: Espoo

Kerätty: 540.00€

Riitta Djupfors


Kotipaikka: Lieto

Kerätty: 1740.00€

Laura Hautalampi


Kotipaikka: Vantaa

Kerätty: 552.00€

Riikka Karhu


Kotipaikka: Järvenpää

Kerätty: 568.00€

Anni Laitinen


Kotipaikka: Helsinki

Kerätty: 1113.00€

Vieritä ylös