LAHJOITA POIKIEN HYVINVOINTIIN!

Kapuajien yhteisenä tavoitteena on edistää poikien ja nuorten miesten hyvinvointia ja kerätä varoja Väestöliiton Poikien Puhelimelle. Jokaisen vapaaehtoisen Kapuajan tuki on todella arvokas. Lahjoittamalla sinäkin voit osallistua ja auttaa!

Vuonna 2007 perustettu Väestöliiton Poikien Puhelin on alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille suunnattu auttava puhelin- ja verkkopalvelu, joka tarjoaa ennaltaehkäisevää apua arjen haasteisiin ja kysymyksiin. Yhteydenottajille maksuttomassa ja nimettömässä puhelin- ja chat -palvelussa vastaavat poikien kysymyksiin erikoistuneet Väestöliiton miespuoliset asiantuntijat. Vuonna 2021 vastattiin n. 10 000 yhteydenottoon. YouTube-kanavalla, Twitch-suoratoistopalvelussa sekä Hyvä kysymys -palvelussa Poikien Puhelin tarjoaa kohderyhmälleen tietoa mm. kehosta ja kasvusta, ihmissuhteista, seksuaalisuudesta, mielen hyvinvoinnista ja arjenhallinnasta.

Tukemalla toimintaa, autat ennaltaehkäisemään ongelmien kärjistymistä ja edistämään poikien ja nuorten miesten hyvinvointia. Kapua Pyhä -hankkeella kerätyt varat käytetään Poikien Puhelimen puhelinoperaattorikuluihin sekä Poikien Puhelimen muun toiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen.

Vapaaehtoisista Kapuajista muodostuva Kapua Pyhä -tiimi kerää varoja ja tiedottaa Väestöliiton Poikien Puhelimen toiminnasta vuoden 2022 loppuun asti. Tiimi kiipeää Pyhän Noitatunturin huipulle 540 metrin korkeuteen syyskuussa 2022. Jokaisen kapuajan henkilökohtaisena tavoitteena on kerätä vähintään 1 euro per huippua kohti noustu metri, eli yhteensä 540 euroa per kapuaja.

Keräyslupa: RA/2020/1558. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

*** Kiitos kaikille tukijoille! Keräys on päättynyt. ***

Tavoite: 5000 €
Kerätty: 2824 €
Keräysmittari:
Saavutettu 56%

Aino Försti-Smith


Kotipaikka: Espoo

Kerätty: 540.00€

Sanna Kanerva


Kotipaikka: Helsinki

Kerätty: 802.00€

Heli Kleimola


Kotipaikka: Lapua

Kerätty: 20.00€

Tiina Lintunen


Kotipaikka: Masku

Kerätty: 1042.00€

%%ALT%%

Mira Soini


Kotipaikka: Espoo

Kerätty: 380.00€

Scroll to Top