Kapua Pyhä kerää varoja Väestöliiton Poikien Puhelimen hyväksi

Poikien Puhelin ja Kapua yhdistävät voimansa poikien puolesta teemalla ”Lahjoita pojille puheaikaa”. Kaikkien aikojen ensimmäiseen kotimaan Kapua-tiimiin haetaan juuri nyt vapaaehtoisia hyväntekijöitä, jotka haluavat edistää poikien ja nuorten miesten hyvinvointia ja kiivetä hyvän asian puolesta Pyhän Noitatunturille kauniiseen ruska-aikaan.

Kapuajana tuet poikien ja nuorten miesten mahdollisuutta tulla kuulluiksi

Kapuajat keräävät varoja Väestöliiton Poikien Puhelimelle. Väestöliiton Poikien Puhelin on alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille suunnattu auttava puhelin- ja chat-palvelu, joka tarjoaa maksutonta neuvontaa monenlaisiin arjen huoliin ja kysymyksiin liittyen. Keskustelu, kuunteleminen ja kohtaaminen rakentavat luottamusta, auttavat omien tunteiden ja ajatusten jäsentämisessä ja sanoittamisessa sekä lievittävät pahaa oloa. Yhteydenottoihin vastaavat poikien maailmaan erikoistuneet Väestöliiton asiantuntijat.

Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille.

Poikien Puhelin tarjoaa YouTube-kanavansa videoilla ja livestriimeillä asiallista tietoa ja madaltaa puheeksi ottamisen kynnystä mm. kehoon ja kasvuun, ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen ja mielen hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

”Poikien Puhelin auttaa ennaltaehkäisemään ongelmien kärjistymistä ja tukee tärkeällä tavalla poikien ja nuorten miesten hyvinvointia. Lahjoitusvaroja tarvitaan, jotta mahdollisimman moni tulee kuulluksi ja kohdatuksi Poikien Puhelimessa”, kertoo Väestöliiton Poikien Puhelimen palvelupäällikkö Anders Huldén.

Kampanjalla kerätyt varat käytetään Poikien Puhelimen puhelinoperaattorikuluihin sekä chat-palvelun kehittämiseen. Jokaisen kapuajan tuki on todella arvokas ja tarpeellinen.

Haku Kapua Pyhä -tiimiin on nyt käynnissä

Kapua Pyhä -tiimi kerää varoja Väestöliiton Poikien puhelimen hyväksi ja tiedottaa kampanjasta puolen vuoden ajan. Kapua Pyhä -tiimi matkaa syyskuussa 2021 Pyhätunturille, jossa tavoitteena on vaeltaa Noitatunturin huipulle, 540 metrin korkeuteen. Kunkin kapuajan tavoitteena on kerätä euro jokaisesta huippua kohti noustusta metristä, yhteensä 540 euroa per osallistuja. Osallistujat saavat välineet ja tuen varainhankintaan.

Etsimme hyvää tekevään seikkailuun eri-ikäisiä henkilöitä, joita yhdistää halu tukea poikien ja nuorten miesten hyvinvointia sekä kiinnostus osallistua aktiiviseen ulkoiluviikonloppuun Pyhätunturilla parhaaseen ruska-aikaan syyskuussa.

Kuka voi hakea kapuajaksi?

Mukaan voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, poikien hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostuneet henkilöt. Odotamme kykyä itsenäiseen varainhankintaan. Aiempaa vaelluskokemusta tai kokemusta varainhankinnasta ei tarvita. Mukaan mahtuu 16 kapuajaa. Osallistujat ryhmään valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan nopeasti!

Osallistumiskulut

Osallistujat maksavat itse matkan sekä muut osallistumisesta aiheutuvat kulut. Osallistumismaksu Kapua Pyhä -tiimiin on 50 euroa. Osallistumismaksu sisältää:

– Koulutustapaamisen ennen matkaa
– Materiaalit ja tuen varainhankintaan koko hankkeen ajan
– Tuen oman kampanjan markkinointiin ja tiedotukseen
– Konkari-kapuajien tuen kampanjan ajaksi
– Oman varainhankintasivun
– Kapua t-paidan

Matkaohjelma

Matkan ajankohta: 16.-19.9.2021
Matkan hinta: osallistujamäärästä riippuen n. 450-530 euroa

TORSTAI 16.9.
Saapuminen tunturiin. Tutustumista ja illanviettoa laavulla nokipannukahvia ja muurinpohjalettuja maistellen.
Majoitus: Pyhä Suites

PERJANTAI 17.9.
Aamiainen Hotelli Pyhätunturilla. Tietoisku keräyskohteesta jonka jälkeen lounas Ravintola Huttuhipussa. Iltapäivän seikkalullinen aktiviteetti valintasi mukaan Bliss Adventuren kanssa: uuden Via Ferrata -seikkailupuiston korkkaus tai Fatbike-retki tunturin ympäri upeissa maastoissa.
Majoitus: Pyhä Suites

LAUANTAI 18.9.
Aamiainen Hotelli Pyhätunturilla. Noitatunturin (540m) valloitus. 14 km vaellus tunturin korkeimmalle huipulle vuoden 2010 Kapuajan, hyvinvointivalmentaja ja metsämielikouluttaja Erja Järvelä opastamana (säävaraus). Eväspaketit saamme hotellilta mukaan. Vaelluksen jälkeen yhteinen illallinen ravintola Huttuhipussa.
Majoitus: Pyhä Suites

SUNNUNTAI 19.9.
Aamiainen Hotelli Pyhätunturilla. Metsämieli-hyvinvointikävely kansallispuistossa Erja Järvelän vetämänä. Lounas Ravintola Huttuhipussa, jonka jälkeen kotiinlähtö.

Hinta sisältää kaikki matkaohjelmassa mainitut ohjelmat ja aktiviteetit sekä maukkaat ruokailut (myös kasvisvaihtoehto), liinavaatteet ja loppusiivouksen. Lisäksi hinnat sisältävät 3 kpl maisemahissilippuja/huoneisto.

Matkan hinta ei sisällä matkoja Pyhätunturille ja takaisin eikä matka- tai muuta vakuutusta.

Ole mukana! Ryhmään mahtuu 16 ensimmäistä osallistujaa, joten toimithan nopeasti! Ilmoittautuminen päättyy 18.7.2021

Kapua Pyhä ilmoittautumislomake

Täytä lomake ja lähetä se meille, niin otamme Sinuun yhteyttä! Tarkistathan, että lomakkeen kaikki kentät on täytetty ennen lähetystä. Lähetämme kopion lomakkeestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, pdf, gif.
    Voit halutessasi liittää valokuvasi mukaan hakemukseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vieritä ylös