Kapua 2018 Malawi

Kapua 2018 edistää koulutusta ja terveyttä Malawissa ja Etiopiassa

“Kapua jätti minuun pysyvän jäljen. Eikä pelkästään tatuoinnin muodossa, vaan pysyvän jäljen sieluun, eli omiin ajatuksiin, tunteisiin, arvoihin ja asenteisiin.
– Tero Mäkinen, Kapua 2014 Etiopia

Tule mukaan edistämään tyttöjen ja nuorten oikeuksia

Kehitysmaille apua kapuava Kapua-kampanja järjestetään jo kymmenettä kertaa vuonna 2018. Kampanjan kohdemaa on pieni sisämaavaltio eteläisessä Afrikassa, Afrikan lämpimäksi sydämeksikin kutsuttu Malawi. Kapuajat keräävät vuoden ajan varoja suomalaisten järjestöjen toteuttamaan kehitysyhteistyöhön, jolla edistetään tyttöjen ja naisten kouluttautumista ja oikeuksien toteutumista kyläyhteisöissä.

Syyskuussa 2018 Kapua Malawi -tiimi matkaa tutustumaan Väestöliiton ja Taksvärkki ry:n tukemaan työhön. Malawissa tiimi osallistuu Kapua-triathlonille meloen Malawijärven maisemissa, pyöräillen halki kylien ja kiiveten Malawin korkeimmalle huipulle, Mulanje-vuorelle (3002 m).

Kunkin Kapuajan keräystavoite on kaksi euroa jokaisesta metristä Mulanje-vuoren huipulle, yhteensä 6004 euroa. Koko ryhmän yhteinen tavoite on 100 000 euroa. Kerätyt varat kanavoidaan luotettavasti kohteisiin Kapuan kumppanijärjestöjen Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n toimesta. Järjestöillä on useiden vuosien kokemus toimimisesta kohdemaissa ja ne toimivat yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Kokemus ja paikallistuntemus takaavat laadukkaan ja vaikuttavan kehitysyhteistyön.

Tutustu vuoden 2018 Kapua-tiimiin ja tue keräystä.


Kapuamalla apua jo vuodesta 2006

Vuodesta 2006 alkaen yli 200 vapaaehtoista kapuajaa on kerännyt jo yli 800 000 euroa maailman köyhimpien maiden hyväksi ja matkanneet kolmessatoista maassa tutustumassa varoilla toteutettuihin hankkeisiin sekä kiipeämässä eri maiden vuorille.

Video Kapuan vuoden 2010 Malawi hankkeesta

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!