Tapahtumia ja Kapua-henkeä

 

Kapua-porukassa on hauska nähdä, miten kukin alkuhämmennyksen jälkeen suuntautuu puuhaamaan itselleen ominaisia ja mielekkäitä juttuja. Yksi käsistään taitava tehtailee pipoja, toinen virkkaa ihan liian kauniita tiskirättejä, kolmas leipoo. Moni on jo kokeillut lipaskeräystäkin, ja erilaisilla messuilla ja markkinoilla on oltu Kapua-ständin kanssa mukana.

Minulle omimmalta tuntuu mitä ilmeisimmin järjestää tapahtumia! Jääkiipeilytapahtuma kärsi Helsingin ”talven” sulattamasta jäästä, mutta syntyy pian uudelleen kalliokiipeilynä. Seinällä kiipeiltiin Salmisaaren Kiipeilyareenalla huhtikuussa – olipa hauska ja innostava ilta hyvässä seurassa.

Bistro KapuaTällä hetkellä järkkäillään Helsinkiin ravintolapäivän Bistro Kapuaa – ja siitä onkin tulossa hieno juttu: huippukokin meille suunnittelema menu ja kaikki! Lämpimästi tervetuloa 16.5. klo 10-15, Väestöliiton Väentupaan (Kalevankatu 16). Lisätietoa Bistrosta löydät tämän linkin takaa. Myös Imatralla Kapua-herkkuja on ravintolapäivänä luvassa  – ehkäpä muuallakin päin Suomea?!

Tapahtumissa kiteytyy parhaimmillaan yhdessä tekemisen ilo, osallistujien kiinnostus ja auttamisen halu upeaksi Kapua-hengeksi: hauskan puuhaamisen ja kutkuttavan onnistumisenhalun hetkillä pysähdyn välillä ajattelemaan Kapuan tarkoitusta, niitä tyttöjä ja naisia jotka meidän järjestämistämme tapahtumista hyötyvät. Kyynel kihoaa silmänurkkaan, lämmin tunne valtaa koko kehon: tämä on juuri sitä, mitä minun juuri nyt pitääkin tehdä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top