Anni Karppinen

Voit lahjoittaa myös tilisiirtona:
Saaja:
Tilinumero:
Viite: (Huom. käytäthän viitettä, kiitos!)
Keräyslupa: POL/2014/13672
Tavoite: 1000€
Kerätty: 0.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 0%
Keräysmittari:
/1 000
Ikä: 39
Ammatti: Lääkäri
Kotipaikka: Oulu
Motto: Sillä ei ole väliä, mitä muut tekevät. Sillä on väliä, mitä sinä teet.
Oma viesti:

Vielä kerran Kapuaja-kaverit! Miksipä ei?

Unelmani matkustaa Nepaliin ja vaeltaa Himalajan vuoristossa näyttää yllättävällä tavalla toteutuvan vuoden 2020 aikana. Olen innoissani!

Tulevan syksyn ja talven aikana Kapua Nepal 2020 -tiimimme kerää varoja Taksvärkki ry:n toiminnalle Nepalissa. Kerätyillä varoilla tuetaan pääkaupunki Kathmandun alueen kyläkoulujen toimintaa. Oppimisympäristöä parannetaan tukemalla muun muassa oppilaskuntia ja muita koulutoimijoita. Vanhemmille annetaan tietoa koulutuksen tärkeydestä lapsille ja nuorille. Projektin myötä koulupudokkaiden määrä on vähentynyt. Taksvärkki Ry:n toiminnan myötä lapsille ja nuorille opetetaan hygienian ja puhtaan veden merkitystä terveydelle. Tyttöjen mahdollisuutta hyvään koulutukseen on parannetaan turvallisten wc-tilojen ja paremman kuukautishygieniaan avulla. Tyttöjen mahdollisuuden koulutukseen koen erityisen tärkeäksi.

Matkalla yhdistyvät Kapuan tapaan hyvän tekeminen ja vaellus upeissa vuorimaisemissa. Kaikki kerätyt varat ohjataan Kapuan ja Taksvärkin toimintaan. Kaikki Kapuajat kustantavat matkansa kokonaisuudessaan itse.