Anne Keisala

Voit lahjoittaa myös tilisiirtona:
Saaja: Lääkärin sosiaalinen vastuu ry
Tilinumero: FI36 8000 1601 8877 98
Viite: (Huom. käytäthän viitettä, kiitos!)
Keräyslupa: RA/2016/426
Tavoite: 1000€
Kerätty: 20€
Keräysmittari:
Saavutettu 2%
Keräysmittari:
0/1 000
Ikä: 38
Kotipaikka: Lapua
Motto: “Be the change that you wish to see in the world.” ― Mahatma Gandhi
Oma viesti:

Kuulin Kapuasta ensimmäisen kerran kolmisen vuotta sitten ja heti tuntui siltä, että haluan myös itse joku päivä olla mukana osallistumassa toimintaan. Tänä vuonna siihen avautui ilokseni mahdollisuus ja nyt olen mukana Oma Kapua Nepal -tiimissä haastamassa itseni hyvän asian puolesta.

Kerään seitsemän muun osallistujan kanssa varoja hankkeeseen, jonka tavoitteena on edesauttaa kuulo- ja näkövammaisten lasten koulunkäyntiä Nepalissa, sekä lisätä tietoisuutta näön ja kuulon terveydestä maassa, jossa vammaisuus on edelleen stigma. Nepalissa kuulo- ja näkövammaisten lasten asema on huono ja lapset pääsevät harvoin kouluun. Lapsille koulutus on kuitenkin tärkeä askel kohti tasa-arvoisempaa tulevaisuutta ja keino taistella äärimmäistä köyhyyttä vastaan.

Haastan sinut kanssani mukaan auttamaan Nepalin lapsia koulutielle! Jo pienikin avustus auttaa, kun meitä on mukana monta auttajaa!

Kerätyt varat menevät täysimääräisenä Nepalin lapsille. Marraskuussa tiimimme matkustaa omakustanteisesti Nepaliin tutustumaan avustuskohteisiin, jonka jälkeen toteutamme vaelluksen Annapurnan suojelualueella ja kapuamme Poon Hillin (3210m) huipulle.

Lahjoitukset
  1. 19.06.2018 klo 07:03
    Anonyymi lahjoitti 20.00 €