Oma Kapua 2023 Kenia tiimi

KAPUA KOHTI TASA-ARVOA – TUE VAMMAISTEN NAISTEN JA TYTTÖJEN TERVEYTTÄ

Kapua edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja vie sinut hyvää tekevälle seikkailulle Keniaan. Kampanja kerää varoja vammaisten naisten ja tyttöjen seksuaali- ja lisääntymisterveyden tukemiseksi Keniassa. Tiimin vapaaehtoiset tutustuvat Nairobissa hankkeisiin, joita keräysvaroilla tuetaan ja kiipeävät maan korkeimmalle vuorelle. Haku Oma Kapua -tiimiin on nyt auki.

Oma Kapua -tiimiin haetaan vapaaehtoisia maailman muuttajia, jotka ovat valmiit tempaisemaan hyvän asian puolesta. Osallistujat keräävät varoja vammaisten naisten ja tyttöjen seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämiseksi Keniassa ja matkaavat tammikuussa 2023 Keniaan tutustumaan kohteisiin, joita keräysvaroilla tuetaan. Tämän jälkeen tiimi vaeltaa maan korkeimman vuoren, Mt. Kenian (4985m) huipulle.

Kenia on yksi Afrikan mantereen nopeimmin kehittyviä maita, mutta hyvinvointi- ja terveyspalvelut eivät ole vielä kaikkein marginalisoiduimpien ihmisryhmien saatavilla. Oikeus terveyteen on ihmisoikeus. Seksuaali- ja lisääntymisterveys on oikeutta päättää omasta kehosta, terveydestä, parisuhteista ja seksuaalisuudesta.

Scroll to Top