Kapua 2015 Bolivia

Kapua on koko vuoden kestävä ainutlaatuinen seikkailu, jossa jokaisella on mahdollisuus tehdä hyvää omilla keinoillaan. Kapua antaa mahdollisuuden päästä lähelle kehitysapua ja tutustua uusiin, mahtaviin tyyppeihin. Kapuan avulla voit nähdä maailmaa uusin silmin. -Mirjam Hyvönen, Kapua 2015 Bolivia

Kiipeämällä Huayna Potosin 6088 metriä korkealle huipulle tuettiin kehitysmaiden tyttöjä ja naisia. Kapuassa vapaaehtoiset keräävät varoja kehitysyhteistyöhön ja valloittavat vuoren. Seitsemäs päähanke, Kapua 2015 Bolivia kapusi apua kehitysmaiden tytöille ja naisille.

Kapuajat keräävät varoja ja tiedottivat hankkeesta Suomessa. Kapua 2015 Bolivia -tiimin keräystavoite oli yhteensä 100 000 euroa. Syyskuussa 2015 tiimi matkasi Boliviaan, jossa he tutustuivat Planin avustuskohteisiin ja pääsivät näkemään käytännössä, miten kerättyjä varoja käytetään. Tämän jälkeen ryhmä tavoitteli Huayna Potosin 6088 metrin korkeudessa siintävää huippua.

Kapua 2015 Bolivia -hankkeen kumppanijärjestöinä toimivat Plan Suomi, Väestöliitto, Taksvärkki ry ja Kynnys ry. Kaikilla järjestöillä on useiden vuosien kokemus toimimisesta kohdemaissa ja ne toimivat yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Kokemus ja paikallistuntemus takaavat laadukkaan ja vaikuttavan kehitysyhteistyön.

Tutustu Kapua 2015 Bolivia -tiimiin.
Lue Kapuajien matkapäiväkirjaa Boliviasta.
Lue Kapuajien kokemuksia.

Scroll to Top