Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kapua sisäiselle vuorellesi -kirjoituspaja ke 9.10. klo 17.30-20 (täynnä)

09.10. klo 17:30 - 20:00

- 30€

Keväinen Kapua-kirjoituspaja saa jatkoa! Oletko valmis tutkimaan omaa sisäistä vuortasi, aloittamaan sen huipulle kapuamisen? Osallistu kirjoituspajaani ja samalla autat minua auttamaan <3

Kaipaatko rutiinien ja suorittamisen keskelle uusia tapoja ajatella, uusia näkemyksiä, uusia ideoita? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä? Tule mukaan kirjoituspajaan löytämään itsestäsi uusia puolia ja vahvuuksia. Erilaisilla kirjoitusharjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan.

Kirjoituspaja järjestetään ke 9.10. klo 17.30-20 Väestöliiton tiloissa (Kalevankatu 16, Helsinki). Hinta on 30 €/hlö, ja se menee kokonaisuudessaan Kapua-keräykseen. Keräyslupa RA/2018/1119, myönnetty 20.11.2018.

Ota mukaan kirjoitusvälineet: paperia ja kynä tai läppäri, mikä sinusta mukavimmalta tuntuu. Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy.

Olen sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja ja käynyt läpi oman risukkoisen polkuni omaa sisäistä vuorta valloittaessani. Koulutukseni ja omien kokemusteni kautta haluan tuoda kirjoittamisen voimauttavia puolia myös sinun käyttöösi. Lisätietoa minusta voit lukea: www.sarikortesoja.fi

Max 8 osallistujaa, ilmoittautumiset 30.9. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kurssit@sarikortesoja.fi

Tässä palautetta huhtikuulta:
“Kiitos mukavasta ja tunteita herättävästä pajasta! Kirjoittaminen on usein tuntunut hankalalta ja oli ihana huomata että se voikin olla vapauttavaa ja että sanat voi tuntua omilta.
Pidin kaikista harjoituksista,etenkin ensimmäisestä ja listojen tekemisestä.Ne oli hyviä tällaiselle jolla on rima kirjoittamiseen. Ja pidin myös miten ohjasit koko pajaa. Oli rento ja salliva ilmapiiri. Superhyviä kookoskeksejä!😊”

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
09.10.
Aika:
17:30 - 20:00
Hinta:
30€

Järjestäjä

Sari Kortesoja
Sähköposti:
kurssit@sarikortesoja.fi
Kotisivu:
www.sarikortesoja.fi

Tapahtumapaikka

Väestöliiton tilat
Kalevankatu 16
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
09.10.
Aika:
17:30 - 20:00
Hinta:
30€

Järjestäjä

Sari Kortesoja
Sähköposti:
kurssit@sarikortesoja.fi
Kotisivu:
www.sarikortesoja.fi

Tapahtumapaikka

Väestöliiton tilat
Kalevankatu 16
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map