Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työhyvinvointiaamu

03.10. klo 09:00 - 10:00

Voidaan hyvin!
Työhyvinvoinnin aamuhetki 3.10.2019 klo 9.00-10.00 Martelatalossa, Takkatie 1, Helsinki
Tervetuloa ravistamaan omia ajatuksia ja oivaltamaan tämän päivän työkaluja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen käytännön esimerkkien kautta.

Pääpuhujana on Jaana Hautala, yritys- ja mentaalivalmentaja, Oivaltamaan Oy
Parempaa itsensä johtamista muutosten keskellä

Tytti Ruponen, Head of Service Design & Development, Martela
Hyvinvointia työympäristöstä

Martelan sisustussuunnittelija Reetta Lukka, kertoo Kapua-hankkeesta, jossa hän on mukana vapaaehtoisena, ja lähdössä mukaan kapuamaan Etiopiaan, Ras Dashenille (4 550 m) marraskuussa 2019

Ilmoittaudu mukaan ihanaan aamuun 30.9. mennessä
Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan Kotisivu-linkin kautta.

Puheenvuorojen pitäjät:
Jaana Hautala on kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Hän tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja uudenlaista näkökulmaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Reetta Lukka. Sisustussuunnittelijan työssä Reetta on havainnoinut, kuinka tilasuunnittelulla ja yhteistyöllä voidaan vaikuttaa ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen, osallisuuden tunteen vahvistumiseen. Havaintojen myötä heräsi kiinnostus hakea kapuamaan ja tekemään hyvää.

Tytti Ruponen. Tytti on ollut mukana monissa hankkeissa liittyen työhyvinvoinnin tutkimiseen ja kehittämiseen työympäristöissä. Työhyvinvointi on kiinnostava kokonaisuus, jossa oma merkityksensä on myös tiloilla ja niiden hyödyntämisellä.