Ladataan Tapahtumat

« All Events

Etiopia-päivä

27.10. klo 11:00 - 13:00

Tule kokemaan ainutlaatuinen Etiopia-päivä! Tarjolla herkullinen etiopialainen lounas, Etiopia-näyttely, kohtaamisia ja musiikkia. Mukana myös Kapua 2019 Etiopia!

Etiopialainen rouva valmistaa ilmastoystävällisesti kasvisruokia, jotka nautimme injera-leivän kera, ja tietysti myös etiopialaiset kahvit. Ruoan ohessa saamme terveisiä Etiopiasta, luvassa myös live-musiikkia. Lapsille on oma puuhapöytä Etiopian merkeissä. Lounaan hinta (maksut käteisellä) 10 euroa, lapset 5-15 v 5 euroa; tuotto käytetään seurakunnan lähetystyöhön Etiopiassa vammaisten naisten parissa sekä Kapua 2019 Etiopia -projektissa vastaavaan työhön Kynnys ry:n kautta.

Koe kohtaamisia Etiopia-näyttelyssä! Näyttelyssä voi tutustua etiopialaisiin esineisiin ja vaatteisiin sekä jutella esineiden omistajien kanssa. Osaa vaatteista voi kokeilla pukea itselleen tai vaikkapa lapselle. — Osallistu näyttelyyn myös tuomalla omia tavaroita tai vaatteita, ja kerro elämästäsi Etiopiassa! Sovitaan tästä tarkemmin jo ennalta, otathan yhteyttä sähköpostitse leamgod(at)gmail.com.

Tapahtumassa voit tavata Kapuajia, jotka matkaavat seuraavana sunnuntaina 3.11. Etiopiaan! Kapua 2019 Etiopia -myyntipöydällä on tarjolla mukaan mm. etiopialaista kahvia (10 € paketti) ja Huippu-Lakua (10 € paketti), ja tottakai tietoa tämän vuoden projektista. Varaa käteistä mukaan!

Etiopia-päivän voi aloittaa jo klo 10-11 afrikkalaishenkisessä perhemessussa.
Tervetuloa Tapiolan kirkolle vaikka koko perheen voimin!

Tiedot

Päivämäärä:
27.10.
Aika:
11:00 - 13:00

Järjestäjät

Lea God
Tapiolan seurakunta

Tapahtumapaikka

Tapiolan kirkko
Kirkkopolku 6
Espoo, Suomi
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
27.10.
Aika:
11:00 - 13:00

Järjestäjät

Lea God
Tapiolan seurakunta

Tapahtumapaikka

Tapiolan kirkko
Kirkkopolku 6
Espoo, Suomi
+ Google Map