Kati Hirsikangas

Tule mukaan auttamaan minua saavuttamaan tavoite vammaistyön hyväksi!

Keräyslupa: RA/2020/1558
Tavoite: 4772€
Kerätty: 50.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 1%
Keräysmittari:
0/4 772
Ikä: 48
Ammatti: Avainasiakaspäällikkö
Kotipaikka: Vantaa
Motto: “If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito."- Dalai Lama
Oma viesti:

Hei kaikille! Olen Kati, 48-vuotias vantaalainen. Kahden jo nuoren aikuisen hurmaavan pojan äiti ja koiraihminen. Työskentelen IT-alan yrityksessä avainasiakaspäällikön tehtävässä.

Lähdin mukaan Kapuaan koska hanke yhdistää minulle tärkeitä asioita – auttamisen, vuoret ja tiimityön. Olen aina kokenut vuoret ja niitä ympäröivän luonnon henkiseksi kodikseni minne halajan aina uudestaan. Nautin tunteesta kun hengästyttävän ja haastavan vaelluksen päätteeksi seisot huipulla. Matkustaminen, uusien paikkojen näkeminen ja kaivautuminen kohteissa pintaa syvemmälle on kokemus, mitä haen uudelleen ja uudelleen.

Kapua Balkan 2022 hankkeessa keräämme varoja vammaisten oikeuksia edistävään työhön. Odotan kovasti vuotta varainkeruun parissa yhdessä muiden kapuajien kanssa sekä tietenkin matkaa kesällä 2022 Bosnia ja Herzegovinaan ja kiipeämistä Maglić-vuorelle (2386 m). Tavoitteena on kerätä kaksi euroa jokaisesta metristä Maglićin huipulle, yhteensä 4772 euroa. Kaikki matkakustannukset maksamme itse.

Omana tavoitteenani hankkeessa on tietenkin potin kerääminen tähän tärkeään hankkeeseen yhdessä muun tiimin kanssa, mutta myös oman kunnon kohottaminen. Motivoidun haasteista ja niinhän sitä sanotaan, että pakko on paras kannustin. Enää ei voi jäädä sohvalle istumaan Netflixin parissa kun edessä odottaa vaellushaaste.

Tulethan mukaan auttamaan minua saavuttamaan tavoitteeni varainkeruussa! Tapoja on monia ja kaikki yhtä tärkeitä. Lahjoita muutama euro, jaa sivuani sosiaalisessa mediassasi tai anna minulle vinkkejä varainkeruuseen!

Lahjoitukset

 1. 25.06.2021 klo 14:51
  Raija Kaisjoki lahjoitti 35 €
  Kannustusviesti:
  Askel askeleelta, metri metriltä - ihan huippua,että olet mukana! T. Konkarisi Raija
 2. 23.06.2021 klo 18:39
  Anonyymi lahjoitti 10 €
  Kannustusviesti:
  Upea juttu!
 3. 23.06.2021 klo 18:05
  Saija Puhjo lahjoitti 5 €
  Kannustusviesti:
  Tästä se lähtee!
Vieritä ylös