Lämpimästi tervetuloa mukaan jakamaan kanssamme kokemuksellinen meditatiivinen matka kohti rentoutumista ja sisäistä rauhaa.

Puolitoistatuntisen yhteisen hetkemme aikana teemme yksinkertaisia ja helposti lähestyttäviä, avaavia ja läsnäoloa tukevia kehollisia harjoituksia, hengitysharjoituksia, meditatiivisia mindfulness-tyyppisiä harjoitteita, sekä nautimme syvästä rentoutumisesta gongin äänivärähtelyn tukemana.

Harjoitukset auttavat rentoutumaan sekä vapautumaan stressistä, ja sen myötä lähestymään levollista sisäistä tilaa. Tuosta tilasta käsin voimme löytää avoimuutta kohdata niin itsemme kuin toisemme sydämellisesti ja tuomitsematta.

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta mistään edellä mainitusta, ja sopii ainakin jokaiselle perusterveelle ihmiselle. Mukaan kannattaa ottaa mukavat ja väljät vaatteet, sekä oma joogamatto ja viltti mikäli on.

Ohjaajana toimii Risto Heikkinen. Risto omaa usean vuoden kokemuksen terapeuttisen teeman omaavien joogatuntien ohjaamisesta, ja pyrkii hyödyntämään niin tietoisuustaitoja, meditaatiota, kuin kehoterapeuttisiakin menetelmiä yhdessä vuorovaikutustaitojen kera erityisesti rauhantyötä tukeviin tavoitteisiin.

Osoite: Väentupa (Väestöliitto), Kalevankatu 16, sisäpiha, Helsinki
Hinta: 15€/osallistuja, maksu käteisellä paikan päällä
Ilmoittautuminen: Koska paikkoja on rajoitetusti, ilmoittautumiset ennakkoon osoitteseen satukapuaa17@gmail.com

Tapahtuman tuotto ohjataan Kapua Kirgisia 2017 -keräykseen. Lämpimästi tervetuloa!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Haluatko aloittaa keskustelun tai tietää lisää?
Kirjoita mielipiteesi ja kannustuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *